Een andere aanpak in meettechniek

Dat is uitgelezen VEGA voor de scheepvaart.

Ontdek wat onze meerwaarde doet voor uw proces.

VEGAPULS 6X radar niveaumeter
  • Betrouwbaarheid

    Absolute zekerheid, omdat u kunt vertrouwen op ons en onze meetinstrumenten.

  • Betrokkenheid

    Eenvoudige en veilige meetoplossingen, omdat wij uw dagelijkse uitdagingen en processen begrijpen.

  • Deskundigheid

    Eenvoudige en veilige meetoplossingen, omdat wij uw dagelijkse uitdagingen en processen begrijpen.

VEGAPULS 6X radar niveaumeter
VEGA drukmetingen en niveausensoren voor de scheepvaart

De maritieme transitie

De internationale scheepvaart moet rond 2050 CO2-neutraal zijn. Een enorme transitie die de maritieme industrie behoorlijk op de proef stelt. Om die duurzame eindstreep te halen worden laadvermogens en brandstofgebruik continu onder de loep genomen, brandstoffen zoals methanol en LNG onderzocht, en innovatieve aandrijfsystemen ontwikkeld. Of het nu gaat om het verhogen van de efficiëntie van cargomanagement of de verbetering van ballastwaterbeheer, inzicht in het energieverbruik van een schip is belangrijker dan ooit. De vraag naar nauwkeurige, robuuste metingen groeit daarmee ook. VEGA biedt innovatieve meetinstrumenten die aan de behoeftes van de maritieme transitie voldoen.

Betrouwbaar, eenvoudig en veilig meten

Elke engineer begrijpt: data moet kloppen, wat de omstandigheden ook zijn. Daarom biedt VEGA niveau- en drukinstrumentatie voor aan boord waar u 100% op kunt vertrouwen, zonder omkijken. Onze high-end sensoren functioneren zowel bovendeks als benedendeks langdurig en uiterst betrouwbaar in de meest barre omstandigheden. Ze meten nauwkeurig in cargo-, olietanks en ballastwatersystemen, brandstof-, bunker- en diepgangsystemen, zelfs bij trillingen of grote temperatuurschommelingen. Met een intuïtieve bediening zijn onze sensoren bovendien zeer eenvoudig in gebruik. VEGA biedt de juiste meetinstrumentatie die u helpt in de verduurzaming van uw schip.

VEGA druk- en niveausensoren voor scheepvaart

Niveau- en drukmeettechniek voor en door mensen

VEGA drukmetingen en niveausensoren voor robuuste maritieme installaties

Service als meerwaarde

Bij VEGA maken onze mensen echt het verschil. Service en ondersteuning zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze klanten noemen dit zelfs als een van de belangrijkste redenen om voor VEGA te kiezen. Of u nu één sensor koopt of honderd, u krijgt altijd dezelfde uitgebreide service en expertise. Ons team beschikt over veel kennis en ervaring in meettechniek en de procesindustrie. We beantwoorden al uw vragen en bieden altijd een oplossing die aansluit bij uw behoeften. Met trainingen, technische ondersteuning en hulp bij planning en configuraties, zowel on-site als op afstand, streven we ernaar u de beste service te bieden.

Uw kwaliteit is ons doel

Als u topkwaliteit behaalt, dan is ons doel bereikt. Als toonaangevende Duitse firma, is kwaliteit de kern van alles wat we doen. Daarom krijgt u standaard 3 jaar garantie op al onze instrumenten. Bovendien bieden we de kortste levertijden in de markt. De meeste onderdelen produceren we zelf en liggen op voorraad. Bestelt u een instrument bij VEGA, dan leveren wij die al binnen enkele dagen. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit in planning, kunt u projecten sneller afronden, wat uiteindelijk ook weer kosten bespaart.

VEGA meet- en regelspecialisten voor de scheepvaart

Contact

Wilt u weten welke meerwaarde VEGA toevoegt aan uw proces? Dat is heel eenvoudig. U stuurt ons een bericht en wij nemen contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

VEGA NLArnhemseweg-Zuid 213-23817 CG AMERSFOORTNederland
+31 33 4502502info.nl@vega.com

Informatie over gegevensbescherming wanneer u contact met ons opneemt

Productcatalogus

Wilt u eerst alleen een overzicht ontvangen van ons productpakket? Download de VEGA productcatalogus en ontdek welke instrumentatie beschikbaar is voor uw applicatie.