Een andere aanpak in meettechniek

Dat is uitgelezen VEGA voor de water- en afvalwaterbranche.

Ontdek wat onze meerwaarde doet voor uw proces.

VEGABAR 38 drukopnemer
 • Betrouwbaarheid

  Absolute zekerheid, omdat u kunt vertrouwen op ons en onze meetinstrumenten.

 • Betrokkenheid

  Eenvoudige en veilige meetoplossingen, omdat wij uw dagelijkse uitdagingen en processen begrijpen.

 • Deskundigheid

  Maximale service, omdat wij met onze kennis en ervaring de beste technologie leveren.

VEGABAR 38 drukopnemer
VEGA drukmetingen en niveausensoren voor mini-gemalen

Grote uitdagingen in de watermarkt

Nederland is een waterland. Al eeuwenlang zijn we bedreven in het beschermen en benutten van water. De bevolking groeit en daarmee stijgt de vraag naar water. Het is belangrijk dat we water verantwoord beheren, waterveiligheid verbeteren, waterstanden monitoren en tegelijkertijd kosten verlagen om water toegankelijk te houden. Betrouwbare metingen zijn essentieel voor het waarborgen van veiligheid en efficiëntie. Wij begrijpen dat dit een uitdaging kan zijn. Als ervaren leverancier van meetinstrumenten in de drinkwatervoorziening en waterzuiveringsinstallaties, levert VEGA al decennia lang betrouwbare meetoplossingen wereldwijd.

Betrouwbaar, eenvoudig en veilig meten

Gemalen, waterpeilmetingen, pompkamers, waterleidingen en bergbezinkbassins - al deze toepassingen vereisen nauwkeurige niveau- en drukmetingen. Kloppen de metingen niet? Dan kan dat grote gevolgen hebben voor mens en milieu. Daarom leveren onze niveausensoren en drukmeters langdurig stabiele prestaties in de water- en afvalwaterbranche. Onze robuuste compacte meters zijn onderhoudsvriendelijk en bieden door eenvoud de perfecte balans tussen prestaties, kosten en functionaliteit. 100% betrouwbaar meten, eenvoudige bediening en absolute veiligheid. Met VEGA kunnen waterbedrijven vertrouwen op instrumentatie die voldoet aan de behoeften en tegelijkertijd kosten in evenwicht houdt.

Voor de water- en afvalwaterbranche leveren we een compleet pakket meetinstrumentatie voor niveau en druk, verkrijgbaar in verschillende prijsniveaus, geschikt voor uiteenlopende applicaties.

VEGA druk- en niveausensoren voor water- en afvalwater

Niveau- en drukmeettechniek voor en door mensen

VEGA drukmetingen en niveausensoren in pompenkelders

Service als meerwaarde

Bij VEGA maken onze mensen echt het verschil. Service en ondersteuning zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze klanten noemen dit zelfs als een van de belangrijkste redenen om voor VEGA te kiezen. Of u nu één sensor koopt of honderd, u kunt altijd rekenen op onze uitgebreide service en expertise. Ons team beschikt over veel kennis en ervaring in meettechniek en de procesindustrie. We beantwoorden al uw vragen en bieden altijd een oplossing die aansluit bij uw behoeften. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden met hulp bij planning en configuraties, trainingen, inbedrijfname en technische ondersteuning, zowel ter plaatse als op afstand.

Uw kwaliteit is ons doel

Als u topkwaliteit behaalt, is ons doel bereikt. Als toonaangevende Duitse firma, is kwaliteit namelijk de kern van alles wat we doen. Daarom krijgt u standaard 3 jaar garantie op al onze instrumenten. Bovendien bieden we de kortste levertijden in de markt. De meeste onderdelen produceren we zelf en liggen op voorraad. Bestelt u een instrument bij VEGA, dan leveren wij die al binnen enkele dagen. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit in planning en kunt u projecten sneller afronden, wat uiteindelijk ook weer kosten bespaart.

VEGA meet- en regelspecialisten voor drinkwater en afvalwater

Wat klanten zeggen over VEGA

VEGAPULS C21 radar niveaumeter
 • Gemeente Dordrecht

  “Precies toen we ons begonnen te oriënteren, introduceerde VEGA de nieuwe BASIC-serie, waarbij je nog steeds een robuuste niveaumeting hebt, maar voor een aantrekkelijker prijs dan een paar jaar daarvoor.”

 • Waterschap Rivierenland

  "De VEGABAR zorgt voor meer veiligheid, tijd én kostenbesparing. VEGA denkt altijd enthousiast mee en draagt oplossingen aan. De VEGABAR 38 functioneert naar volle tevredenheid en het reinigen is verleden tijd.”

 • Gemeente De Frykse Marren

  "De nieuwe sensoren leveren dankzij de onderhoudsvrije radar niet alleen kosten, maar ook meer tijd op. VEGA is al jaren de bepalende instrumentatieleverancier. Het advies en de service zijn uitmuntend.”

VEGAPULS C21 radar niveaumeter

Contact

Wilt u weten welke meerwaarde VEGA toevoegt aan uw proces? Dat is heel eenvoudig. U stuurt ons een bericht en wij nemen contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

VEGA NLArnhemseweg-Zuid 213-23817 CG AMERSFOORTNederland
+31 33 4502502info.nl@vega.com

Informatie over gegevensbescherming wanneer u contact met ons opneemt

Productcatalogus

Wilt u het complete overzicht ontvangen van ons productpakket? Download de VEGA productcatalogus en ontdek welke instrumentatie beschikbaar is voor uw applicatie.

Download de VEGA productcatalogus voor niveau- en drukmeetinstrumentatie