Een andere aanpak in meettechniek

Dat is uitgelezen VEGA voor de (petro)chemische industrie.

Ontdek wat onze meerwaarde doet voor uw proces.

VEGAPULS 6X radar niveaumeter
 • Betrouwbaarheid

  Absolute zekerheid, omdat u kunt vertrouwen op ons en onze meetinstrumenten.

 • Betrokkenheid

  Eenvoudige en veilige meetoplossingen, omdat wij uw dagelijkse uitdagingen en processen begrijpen.

 • Deskundigheid

  Maximale service, omdat wij met onze kennis en ervaring de beste technologie leveren.

VEGAPULS 6X radar niveaumeter
VEGA drukmetingen en niveausensoren voor de chemische industrie

Waarborgen van veiligheid

De (petro)chemische industrie staat voor complexe uitdagingen. Naast het waarborgen van veiligheid, worden de sector geconfronteerd met grote personeelstekorten, stijgende productiekosten en strikte milieunormen. 'Het is hier geen koekjesfabriek,' is een veelgehoord gezegde binnen de chemie. Kleine problemen kunnen immers grote gevolgen hebben voor proces, mens en milieu. Bij VEGA begrijpen we deze uitdagingen en bieden we meetinstrumenten die gericht zijn op maximale procesveiligheid.

Betrouwbaar, eenvoudig en veilig meten

Hoge drukken, stoom, abrasieve media, het zijn voorbeelden van procesomstandigheden die uw metingen kunnen beïnvloeden. Bij VEGA hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Al tientallen jaren ontwikkelen we hoogwaardige niveaumeters en druktransmitters voor de chemische industrie. Dankzij geavanceerde technologieën garanderen onze sensoren betrouwbare, consistente prestaties onder de meest extreme procescondities. Onze instrumentatie voldoet aan strenge normen voor Safety, SIL en cyberbeveiliging. Met een intuïtieve bediening zijn onze sensoren bovendien eenvoudig te gebruiken, waardoor fouten door menselijk handelen wordt voorkomen. Met VEGA is uw proces klaar voor de toekomst.

Voor de chemische en petrochemische industrie leveren we een compleet pakket meetinstrumentatie voor niveau en druk, verkrijgbaar in verschillende prijsniveaus, geschikt voor uiteenlopende applicaties.

VEGA druk- en niveausensoren voor (petro)chemische toepassingen en energie

Niveau- en drukmeettechniek voor en door mensen

VEGA drukmetingen en niveausensoren voor de chemische industrie

Service als meerwaarde

Bij VEGA maken onze mensen echt het verschil. Service en ondersteuning zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze klanten noemen dit zelfs als een van de belangrijkste redenen om voor VEGA te kiezen. Of u nu één sensor koopt of honderd, u kunt altijd rekenen op onze uitgebreide service en expertise. Ons team beschikt over veel kennis en ervaring in meettechniek en de procesindustrie. We beantwoorden al uw vragen en bieden altijd een oplossing die aansluit bij uw behoeften. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden met hulp bij planning en configuraties, trainingen, inbedrijfname en technische ondersteuning, zowel ter plaatse als op afstand.

Uw kwaliteit is ons doel

Als u topkwaliteit behaalt, is ons doel bereikt. Als toonaangevende Duitse firma, is kwaliteit namelijk de kern van alles wat we doen. Daarom krijgt u standaard 3 jaar garantie op al onze instrumenten. Bovendien bieden we de kortste levertijden in de markt. De meeste onderdelen produceren we zelf en liggen op voorraad. Bestelt u een instrument bij VEGA, dan leveren wij die al binnen enkele dagen. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit in planning en kunt u projecten sneller afronden, wat uiteindelijk ook weer kosten bespaart.

Wat klanten zeggen over VEGA

VEGABAR 82 83 druktransmitter
 • Trinseo

  "Niet alleen is de nieuwe VEGAPULS 6X het meest geavanceerd, het gaat ons ook om het bedieningsgemak, die eenvoudig is in te regelen via Bluetooth. De sensor heeft het grootste dynamische bereik en is hierdoor uiterst nauwkeurig. Stof of de kleur van het product hebben nauwelijks effect op de meetresultaten."

 • Kemira

  "De nieuwe VEGAPULS 6X heeft meer functies en het grootste dynamische bereik. De inregeling is eenvoudiger, meetnauwkeurigheid hoger en het resultaat nog meer onafhankelijk van de procescondities. We zitten nu op een betrouwbaarheid van 96%. Daarmee zijn we naar de meest betrouwbare meting ooit gegaan."

 • Kelvin Terminals

  "We zijn blij met de samenwerking met VEGA. We hebben nog geen echte storing gehad en hun servicemonteur weet een probleem snel te verhelpen. Hun systeem biedt veel voordelen en was in vergelijking met andere oplossingen ook prijstechnisch interessant.”

VEGABAR 82 83 druktransmitter

Contact

Wilt u weten welke meerwaarde VEGA toevoegt aan uw proces? Dat is heel eenvoudig. U stuurt ons een bericht en wij nemen contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

VEGA NLArnhemseweg-Zuid 213-23817 CG AMERSFOORTNederland
+31 33 4502502info.nl@vega.com

Informatie over gegevensbescherming wanneer u contact met ons opneemt

Productcatalogus

Wilt u eerst alleen een overzicht ontvangen van ons productpakket? Download de VEGA productcatalogus en ontdek welke instrumentatie beschikbaar is voor uw applicatie.