Een andere aanpak in meettechniek

Dat is uitgelezen VEGA voor de voedingsmiddelenindustrie.

Ontdek wat onze meerwaarde doet voor uw proces.

VEGAPULS 42 radar niveausensor
 • Betrouwbaarheid

  Absolute zekerheid, omdat u kunt vertrouwen op ons en onze meetinstrumenten.

 • Betrokkenheid

  Eenvoudige en veilige meetoplossingen, omdat wij uw dagelijkse uitdagingen en processen begrijpen.

 • Deskundigheid

  Maximale service, omdat wij met onze kennis en ervaring de beste technologie leveren.

VEGAPULS 42 radar niveausensor
VEGA drukmetingen en niveausensoren voor voedingsmiddelenindustrie

Alles draait om kwaliteit

In de voedingsmiddelenindustrie draait alles om kwaliteit, vanaf de productielijn tot aan tafel bij de consument. Zelfs de kleinste vervuiling of afwijking in het proces kan een grote impact hebben op het eindproduct. Daarom is nauwkeurige monitoring van essentieel belang om productiestilstand of recalls te vermijden. Bij ons krijgt u de garantie op 100% betrouwbare instrumenten, hygiënisch en speciaal ontwikkeld om fouten te voorkomen om absolute veiligheid te bieden. Met onze niveau- en drukinstrumentatie bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een vlekkeloos productieproces, waardoor u zich kunt concentreren op waar het echt om draait: topkwaliteit leveren aan uw klanten.

Betrouwbaar, eenvoudig en veilig meten

Het soepel laten draaien van uw productielijnen is cruciaal. Technische storingen, onderhoud of menselijke fouten kunnen dit verstoren. Gelukkig minimaliseren onze instrumenten deze risico's. Met betrouwbaarheid, eenvoud en veiligheid als kernwaarden, zijn onze niveausensoren en druktransmitters ontworpen om langdurig en uiterst nauwkeurig te meten, zonder omkijken. Met een intuïtieve bediening begrijpt iedereen hoe onze instrumenten werken, waardoor fouten worden voorkomen. Bovendien voldoen onze sensoren aan strenge hygiënenormen zoals FDA, EG 1935/2004 en EHEDG, wat betekent dat u met een gerust hart kunt blijven werken aan de hoogste kwaliteit.

Voor de voedingsmiddelenindustrie leveren we een compleet pakket meetinstrumentatie voor niveau en druk, verkrijgbaar in verschillende prijsniveaus, geschikt voor uiteenlopende applicaties.

VEGA druk- en niveausensoren voor voedingsmiddelenindustrie

Niveau- en drukmeettechniek voor en door mensen

VEGA drukmetingen en niveausensoren voor voedingsmiddelenindustrie

Service als meerwaarde

Bij VEGA maken onze mensen echt het verschil. Service en ondersteuning zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze klanten noemen dit zelfs als een van de belangrijkste redenen om voor VEGA te kiezen. Of u nu één sensor koopt of honderd, u kunt altijd rekenen op onze uitgebreide service en expertise. Ons team beschikt over veel kennis en ervaring in meettechniek en de procesindustrie. We beantwoorden al uw vragen en bieden altijd een oplossing die aansluit bij uw behoeften. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden met hulp bij planning en configuraties, trainingen, inbedrijfname en technische ondersteuning, zowel ter plaatse als op afstand.

Uw kwaliteit is ons doel

Als u topkwaliteit behaalt, is ons doel bereikt. Als toonaangevende Duitse firma, is kwaliteit namelijk de kern van alles wat we doen. Daarom krijgt u standaard 3 jaar garantie op al onze instrumenten. Bovendien bieden we de kortste levertijden in de markt. De meeste onderdelen produceren we zelf en liggen op voorraad. Bestelt u een instrument bij VEGA, dan leveren wij die al binnen enkele dagen. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit in planning en kunt u projecten sneller afronden, wat uiteindelijk ook weer kosten bespaart.

VEGA meet- en regelspecialisten voor de voedingsmiddelenindustrie

Wat klanten zeggen over VEGA

VEGABAR 38 drukopnemer
 • D&W Process Technology

  “Wat voor ons doorslaggevend is, is of een leverancier onze dynamiek aan kan. We hebben een integere relatie nodig waarbij leveranciers ons ook echt serieus nemen. VEGA geeft ons dat vertrouwen. Ze denken actief met ons mee.”

 • Döhler

  "We hebben VEGA uitgenodigd om te kijken of we onze tanks zouden kunnen voorzien van vaste niveaumeters. Het stond al vrij snel vast dat we met VEGA in zee zouden gaan. Ze leveren kwalitatief goede instrumenten en daarbij zijn ze ook nog betaalbaar.”

 • Remia

  "Toen er een alternatief kwam met de VEGAPULS radar, wilde we dit als eerste proberen. De radar meet tot op 1 mm nauwkeurig, is onafhankelijk van temperatuur, schuim en werd niet gestoord door het roerwerk in de tank. Door de verticale montage blijft er bijna nooit product aankleven."

VEGABAR 38 drukopnemer

Contact

Wilt u weten welke meerwaarde VEGA toevoegt aan uw proces? Dat is heel eenvoudig. U stuurt ons een bericht en wij nemen contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

VEGA NLArnhemseweg-Zuid 213-23817 CG AMERSFOORTNederland
+31 33 4502502info.nl@vega.com

Informatie over gegevensbescherming wanneer u contact met ons opneemt

Productcatalogus

Wilt u het complete overzicht ontvangen van ons productpakket? Download de VEGA productcatalogus en ontdek welke instrumentatie beschikbaar is voor uw applicatie.

Download de VEGA productcatalogus voor niveau- en drukmeetinstrumentatie