Een andere aanpak in meettechniek

Dat is uitgelezen VEGA voor de energiemarkt.

Ontdek wat onze meerwaarde doet voor uw proces.

VEGAPULS 6X radar niveaumeter
  • Betrouwbaarheid

    Absolute zekerheid, omdat u kunt vertrouwen op ons en onze meetinstrumenten.

  • Betrokkenheid

    Eenvoudige en veilige meetoplossingen, omdat wij uw dagelijkse uitdagingen en processen begrijpen.

  • Deskundigheid

    Maximale service, omdat wij onze kennis en ervaring omzetten naar de beste technologie.

VEGAPULS 6X radar niveaumeter
VEGA drukmetingen en niveausensoren voor de energiemarkt

Leveringszekerheid belangrijk

De energiesector is continu in beweging. De branche moet voldoen aan de groeiende vraag naar betaalbare energie en tegelijkertijd streven naar een schonere, duurzamere energiemix. En dat terwijl de kosten en regelgeving almaar toenemen. Toch is de grootste uitdaging voor energiebedrijven de leveringszekerheid. Daarom werken wij samen met energiebedrijven aan de vraagstukken van de toekomst. Met meetoplossingen voor niveau en druk verhogen we de beschikbaarheid en flexibiliteit van installaties, waarmee de productiviteit van energieopwekking verbetert.

Betrouwbaar, eenvoudig en veilig meten

Dagelijks moet de energiesector kunnen vertrouwen op metingen die langdurig en uiterst nauwkeurig blijven werken in extreme temperaturen, hoge drukken of corrosieve stoffen. Dankzij in-house ontwikkelde technologieën meten onze niveau- en druksensoren uiterst betrouwbaar, stabiel en veilig, zelfs in deze procesomstandigheden. Onze instrumentatie heeft bovendien een intuïtieve bediening die eenvoudig is te gebruiken. De kans dat er storingen optreden of calamiteiten ontstaan door menselijk handelen, wordt hiermee beperkt. De uitval van uw installaties verkleint en de leveringszekerheid blijft op peil. Kortom; met VEGA's geavanceerde meettechnologie zijn energiebedrijven klaar voor de toekomst.

Voor de energiemarkt leveren we een compleet pakket meetinstrumentatie voor niveau en druk, verkrijgbaar in verschillende prijsniveaus, geschikt voor uiteenlopende applicaties.

VEGA druk- en niveausensoren voor (petro)chemische toepassingen en energie

Niveau- en drukmeettechniek voor en door mensen

VEGA drukmetingen en niveausensoren voor uitdagende omstandigheden in de energieproductie

Service als meerwaarde

Bij VEGA maken onze mensen echt het verschil. Service en ondersteuning zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze klanten noemen dit zelfs als een van de belangrijkste redenen om voor VEGA te kiezen. Of u nu één sensor koopt of honderd, u kunt altijd rekenen op onze uitgebreide service en expertise. Ons team beschikt over veel kennis en ervaring in meettechniek en de procesindustrie. We beantwoorden al uw vragen en bieden altijd een oplossing die aansluit bij uw behoeften. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden met hulp bij planning en configuraties, trainingen, inbedrijfname en technische ondersteuning, zowel ter plaatse als op afstand.

Uw kwaliteit is ons doel

Als u topkwaliteit behaalt, dan is ons doel bereikt. Als toonaangevende Duitse firma, is kwaliteit de kern van alles wat we doen. Daarom krijgt u standaard 3 jaar garantie op al onze instrumenten. Bovendien bieden we de kortste levertijden in de markt. De meeste onderdelen produceren we zelf en liggen op voorraad. Bestelt u een instrument bij VEGA, dan leveren wij die al binnen enkele dagen. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit in planning, kunt u projecten sneller afronden, wat uiteindelijk ook weer kosten bespaart.

VEGA meet- en regelspecialisten voor energie

Contact

Wilt u weten welke meerwaarde VEGA toevoegt aan uw proces? Dat is heel eenvoudig. U stuurt ons een bericht en wij nemen contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

VEGA NLArnhemseweg-Zuid 213-23817 CG AMERSFOORTNederland
+31 33 4502502info.nl@vega.com

Informatie over gegevensbescherming wanneer u contact met ons opneemt

Productcatalogus

Wilt u eerst alleen een overzicht ontvangen van ons productpakket? Download de VEGA productcatalogus en ontdek welke instrumentatie beschikbaar is voor uw applicatie.

Download de VEGA productcatalogus voor niveau- en drukmeetinstrumentatie